BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTURKOVAC'la ilgili müjde... Tüm Türkiye'ye aşı çağrısı----

TURKOVAC'la ilgili müjde... Tüm Türkiye'ye aşı çağrısı

TURKOVAC'la ilgili müjde... Tüm Türkiye'ye aşı çağrısı
12 Ağustos 2021 - 07:38 www.finansgundem.com

Erdoğan, ortak yayında korona virüsle mücadelede atılan adımları ve TURKOVAC aşısında gelinen son noktayı açıkladı. Vatandaşları aşı olmaya davet eden Erdoğan, TURKOVAC aşısında da yıl sonuna doğru müjdenin geleceği mesajını verdi.

İnsan hakları ihlali düşüncesine katılmıyorum. Bir devletin görevi nedir? Vatandaşını sağlığını korumaktır. Sağlığını koruması için gerekli olan ne ise bunları temindir. Biz bu işleri başardık. Şehir hastanelerimizle birlikte ülkemizi farklı bir yere taşımış durumdayız.

Kovid-19'la mücadelede elimizdeki en güçlü silahımız aşı. Hastalığın ortadan kalkması için toplumun büyük kısmının bağışıklık kazanması şart, bunu aşıyla kazanacak. Biz toplumumuzun tamamının aşılanmasını istiyoruz. Biz de herkes gibi kendi aşımızı TURKOVAC olarak geliştirme çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Son günlerde artan vakaların aşılanma durumuna baktığımızda görüyoruz ki hastaneye yatanların, yoğun bakımlarda tedavisi gerekenlerin ekseriyeti aşı olmayanlar veya aşı sürecini tamamlamamış olanlar. Tüm vatandaşlarımızı Cumhurbaşkanları olarak aşı olmaya davet ediyorum.

TURKOVAC AŞISINDA SON DURUM

Şu anda ilgili hastanelerimiz yoğun şekilde devam ediyor. Bunun 3. doz aşamasındayız. Neticeler şu ana kadar gayet güzel. Herhalde müjdeyi yıl dolmadan alacağız.

OKULLAR AÇILACAK MI?

Kabine toplantısında yeni Milli Eğitim Bakanımız bize sunumunu yapacak, bu da o konular arasında yer alıyor. Temennimiz odur ki yüz yüze eğitime geçebilmek. Bu konuyla ilgili Mahmut Bey hazırlıklarını bu istikamette yapmışsa ve gerçekten okullarımız açalım diyorsa biz de Kabine olarak bu işe ikna olursak hayırlı olsun deriz.

Erdoğan 'sosyal medyaya' değindi: Bir çalışma yapılması gerekiyor

 

Erdoğan'dan Afgan mülteci açıklaması: Türkiye yol geçen hanı değildir

 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kayzer12 Ağustos 2021 10:14

    Aşı sevici yobazlar aşının komplikasyonları yan etkileri ortaya çıkmaya başladı soytarılar hala aşı lehine propaganda peşindeler hele bilim insanı denen şarlatanlar aşı aleyhine tek laf etmeden beyin yıkamaya devam ediyorlar aşı olmak insanlığı yok etmeye programlıdır aşı sevici hokkabazlara

  • Med12 Ağustos 2021 08:40

    Aşı karşıtlarını yok ettiniz Allahta sizi yok etsin sürekli yaptığınız yanlı yayınlarla