BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinTürkler saatte paraya acımıyor----

Türkler saatte paraya acımıyor

Türkler saatte paraya acımıyor
15 Mart 2014 - 08:09 www.finansgundem.com

Türk’ün lüks saat tutkusu ikinci mağazayı açtıracak

2009 yılında Türkiye’de kendi ofisini açan dünyaca ünlü lüks saat markası IWC Schaffhausen, satışlarını ikiye katladı ve ikinci butiğini açmaya karar verdi.

Vatan'ın haberine göre, IWC, lüks saat segmentinde tanınan markalardan biri. 5 bin eurodan 700 bin euroya kadar değişen fiyat aralığında özel saatleri müşterilerinin beğenisine sunuyor. 

2009 yılında Türkiye’de kendi ofisini açan IWC Schaffhausen, aradan geçen sürede satışlarını ikiye katladı ve ikinci butiğini açmaya karar verdi. 

IWC SchaffhausenTürkiye ve İsrail Ülke Müdürü Aylin Aydın, Türkiye’nin potansiyelinin yüksek olduğunu ve merkezin buradaki satışlardan memnun olduğunu söyledi.

Türkiye’de butikleri dışında 8 noktada daha saatlerinin satıldığını kaydeden Aydın, “Satışlarımız, pazara girdiğimiz 5 yıl öncesine göre ikiye katlandı. Avrupa’da markanın en çok satış yapan 10 ülkesi arasına girdik. 5 yıl önce saat markaları içinde 17’nci sıradayken bugün 7’nci sıraya yükseldik” değerlendirmesini yaptı.

Merkezin Türkiye’ye yatırım yapmak istediğini sözlerine ekleyen Aydın, “İkinci butiğimizi açmak istiyoruz. İstinyePark olabilir, yeni açılacak olan Emaar projesinde olabiliriz” dedi.

Ortalama 8 bin euro

Aylin Aydın, Nişantaşı’ndaki mağazalarında 25-60 yaş arasındaki saatseverlere hizmet verdiklerini ve ortalama 8 bin euroluk saatlerin satıldığını belirtti. Amaçlarının yurtdışındaki hizmet kalitesini Türkiye’de sunmak olduğunu kaydeden Aydın, “Erkek saati üretiyoruz. Aslında insanlara hayallerini satıyoruz. Bu yüzden servisten satışa her konuya ciddi yatırım yapıyoruz” diye konuştu.

Aylin Aydın, kariyerine finans sektöründe başlamış. Üniversite eğitimi için 1995’te New York’a yerleşen Aydın; WestLB, Societe Generale ve Citigroup gibi global bankalarda görev almış. 2007 yılında Sanford Bernstein’a geçmiş. 2009’da ise IWC’ye dahil olmuş...
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)