BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaTürkiye'ye yatırım yapmaktan kaçın!----

Türkiye'ye yatırım yapmaktan kaçın!

Türkiye'ye yatırım yapmaktan kaçın!
24 Nisan 2015 - 15:44 www.finansgundem.com

BNP Paribas'ın gelişmekte olan piyasalar stratejisti Piotr Chwiejcza, Türkiye'nin yatırım yapılmaktan kaçınılması gereken bir piyasa olduğunu söyledi

BNP Paribas'ın gelişmekte olan piyasalar stratejisti Piotr Chwiejcza, Türkiye'nin yatırım yapılmaktan kaçınılması gereken bir piyasa olduğu yönünde bir konsensüsün giderek arttığını belirterek, "Türkiye gerçekleşmesi beklenen bir kaza" diye konuştu.

Türkiye'nin net döviz rezervinin çok düşük olduğunu ve gerilemekte olduğunu ifade eden Chwiejczak, "Reel faiz oranlarında artış yatırımcıları ikna etmek için ikna etmekten uzak. Şu anda soru seçimlerden önce acil bir faiz artırımı görüp görmeyeceğimiz" dedi.
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • oldu25 Nisan 2015 01:20

    oldu. dünyanın başka işi yok da tek amacı sizin hükumeti devirmek. uyanın artık buı rüyadan yahu. dünya bizim etrafımızda dönmüyor.

  • ali24 Nisan 2015 18:47

    BNP nin Türkiye de ki yatırımına ne demeli peki. Kendileri buradalar.

  • Ali Ergül24 Nisan 2015 16:07

    Bizans için Show Time. Önce soykırım, ekonomik çalkantı, mezhep çatışması, Türk-Kürt gerginliği amaç bu hükumeti devirmek.