BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürkiye'ye vize muafiyeti müjdesi!----

Türkiye'ye vize muafiyeti müjdesi!

Türkiye'ye vize muafiyeti müjdesi!
27 Eylül 2015 - 07:39 www.finansgundem.com

Die Welt gazetesine açıklama yapan AB Komisyonu üyesi Johannes Hahn, Schengen bölgesine vizesiz giriş için tarih verdi.

Avrupa Komisyonu’nun komşuluk politikası ve genişleme müzakarelerinde sorumlu üyesi Johannes Hahn, Almanya’da yayımlanan Die Welt gazetesine Türk vatandaşlarının Avrupa Birliği (AB) ülkelerinin çoğunluğunun dahil olduğu Schengen bölgesine iki yıl içinde vizesiz geçiş yapmasının ‘kendi açısından mümkün’ olduğunu söyledi.

Hahn, vizesiz geçiş sürecinin başlamasından önce sınır yönetiminin aktif hale getirilmesi, biometrik veriler taşıyan pasaportların dağıtılması ve sahte belgelerin ortaya çıkarılması gibi şartların yerine getirilmesi gerektiğini söyledi. Hahn, Türkiye’nin AB yolunda ilerlemediğini vurgulayarak, “Türkiye’de yolsuzlukla mücadele eksikliğini hissediyoruz. İfade özgürlüğü, azınlığa yönelik davranışlar ve yargı bağımsızlığı için de iyileştirmelere ihtiyaç var” dedi. Hahn, AB müzakerelerinde yargı ve temel hakları hapsayan 23’üncü fasıl ve özgürlük ve güvenliği içeren 24’üncü fasılı en kısa zamanda, ‘iki tarafın çıkarı için’ başlatılması gerektiğini ifade etti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)