BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürkiye'ye karşı petrol ittifakı----

Türkiye'ye karşı petrol ittifakı

Türkiye'ye karşı petrol ittifakı
09 Kasım 2014 - 09:13 www.finansgundem.com

Mısır'da darbeyle gelen Abdulfettah el-Sisi, Yunanistan Başbakanı Samaras ve Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis ile Kahire'de buluştu.

Mısır'da darbeyle yönetime gelen Cunta hükümeti Başkanı Abdulfettah el-Sisi, Yunanistan Başbakanı Andonis Samaras ve Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis ile Kahire'de görüştü.

Ekonomisi çöken ve Avrupa'ya el açan Yunanistan ile darbecilerin yönettiği Mısır, Kıbrıs Rum Kesimi'nin Akdeniz'deki petrol hayaline ortak olup, Türkiye'ye karşı harekete geçti.
Mısır'da darbeyle yönetime gelen Cunta hükümeti Başkanı Abdulfettah el-Sisi'nin, Yunanistan Başbakanı Andonis Samaras ve Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis ile Kahire'de görüştüğü ifade edildi. Görüşme sonrası konuşan Sisi, Türkiye'yi kınadıklarını belirtti.

MISIR PETROL HAYALİNE ORTAK
Sisi, Türkiye karşıtı yaptığı açıklamada, Türkiye'nin Kıbrıs açıklarındaki 'faaliyetlerini' kınadığını söyledi. Türkiye'ye karşı kirli ittifakın yapıldığı görüşmede, Yunanistan ve Mısır'ın, Rum Kesimi'nin Akdeniz'deki petrol hayaline ortak olması dikkat çekti.

Geçtiğimiz yıl bir günde binlerce darbe karşıtına ölüm emri veren Sisi, yıllardır krizle boğuşan Yunanistan ve Kıbrıs'ta barış müzakerelerine gölge düşüren Rum kesimi ile yaptığı ortak açıklamada 'Ortadoğu'da güven ve istikrarı sağlamak bize düşüyor' şeklinde konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)