BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakTürkiye'nin zenginleri aidattan şikayetçi----

Türkiye'nin zenginleri aidattan şikayetçi

Türkiye'nin zenginleri aidattan şikayetçi
03 Aralık 2014 - 10:58 www.finansgundem.com

Koç, Eczacıbaşı, Şahenk gibi isimlerin olduğu site sakinlerine, 12 bin liralık aidat çok geldi

Türkiye'nin en lüks sitesinde oturan zenginler, aidattan şikayetçi. Aralarında Koç, Eczacıbaşı, Şahenk gibi isimlerin olduğu site sakinlerine, 12 bin liralık aidat çok geldi. Suat Sürmen bu yüzden evini sattı

Bodrum'daki Mandarin Oriental'in cep yakan aidat fiyatları ev sattırdı. Mustafa Koç, Bülent Eczacıbaşı ve Ferit Şahenk gibi işadamlarının ve Cem Yılmaz gibi sanatçıların ev aldığı Cennet Koyu'ndaki The Residences Mandarin Oriental Bodrum, metrekare başına 7 euro olan aidatı ile aylık 12 bin 364 lira aidat ödeyen işadamı Suat Sürmen'e, "Pes" dedirtti.

Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt'un kaleme aldığı habere göre; pek çok sakinin isyan ettiği lüks sitenin yüksek aidatı, işadamı Suat Sürmen ve eşi Seval Hanım'ı canından bezdirdi.

Sürmen çifti, aylık 12 bin 364 lira aidattan yaka silkip apar topar evlerini sattı. Çiftin, 5 milyon euroya aldığı 640 metrekarelik eve; projenin sahibi Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı talip oldu. Vedat Aşçı'nın, "Bana satın" demesi üzerine, Sürmen çifti büyük bir yükten kurtuldu.

98 VİLLA, 116 REZİDANS VAR

ASTAŞ Holding'in, Mandarin Oriental Hotel Group ile Bodrum'da hayata geçirdiği projede, villa ve tatil evleri bulunuyor. Göltürkbükü Cennet Koyu'nda 600 dönüm arsada yer alan proje; 2.5 kilometre sahil hattında konumlanıyor. Projede tamamı deniz manzaralı, infiniti havuzlu 98 villa ve 116 rezidans var. Astaş Holding Başkanı Vedat Aşcı, villa ve rezidansların yüzde 80'inin satıldığı kaydetti.

BİZDE AİDAT 30 LİRA

Mandarin Oriental'in aylık 12 bin lirayı geçen aidatı sosyal paylaşım sitelerinde de günün konusu oldu. Vatandaşlar, şu yorumları yaptı: "Araba fiyatına aidat mı olur?", "Zenginin parası züğürdün çenesini yorar", "Asgari ücretli çalışan, bu parayı ancak 1 yılda görebiliyor", "Bizim aidatımız 30 lira, yan dairemiz boş, buyursunlar."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)