BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTürkiye'nin finans lideri olacağız----

Türkiye'nin finans lideri olacağız

Türkiye'nin finans lideri olacağız
09 Ekim 2013 - 07:25 www.finansgundem.com

Yapı Kredi Bankası Genel Müdürü Faik Açıkalın, 2023 hedefini açıkladı

Yapı Kredi Bankacılık Akademisi’nin düzenlediği konferanslar dizisinin 4’üncüsünde Rumelt, “Fark Yaratan Stratejiler”i anlattı. Akademi Zirve’de bir sunum yapan Rumelt stratejiyi iyi ve kötü kullanan şirketlere dünyadan örnekler verdi. Rumelt, şunları söyledi:
“Strateji, büyük bir sorunu aşmak doğrultusunda şirket politikalarının tutarlı bir şekilde birleşmesidir. İyi bir stratejinin oluşturulması için sorunun mevcut kaynaklarla çözülebilecek seviyeye indirgenmesi önemli. Kötü strateji ezberlenmiş ve sadece performans hedeflerine odaklı, sorunu tespit etmekten uzak planlardır. İyi strateji ise sorunu tespit edip, çözüm odaklı planı barındırır. Güçlü stratejiler ise her koşulda tutarlı olanlardır.”
‘Akıllı büyümeyi seçtik’
Yapı Kredi CEO’su Faik Açıkalın ise, “Dünya ekonomilerinde sınırların ortadan kalktığı günümüzde de strateji, yönetimden planlamaya kadar her alanda öne çıkıyor. Türkiye’yi 2023’e taşıyacak olan süreçte, Yapı Kredi olarak biz de belirlediğimiz alanlarda Türk finans sektörünün tartışmasız lideri olmayı hedefliyor ve Akıllı Büyüme stratejimizi uyguluyoruz” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)