BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürkiye'den Esad'a mesaj!----

Türkiye'den Esad'a mesaj!

Türkiye'den Esad'a mesaj!
29 Ekim 2013 - 14:24 www.finansgundem.com

Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı SoloTürk gösteri ekibi 29 Ekim'de törenleri kapsamında Hatay'da gösteri uçuşu yaptı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Suriye sınırında uçuş yapan SoloTürk'ün gösterisini binlerce Hataylı hayranlıkla izledi.

Angajman kuralların değişmesi ve Suriye tarafından gelen hava araçlarının sınıra yaklaşmalarının engelleneceği açıklamaları sonrası SoloTürk F-16 savaş uçağı ile Hatay'da gösteri uçuşu yapması Esad'a mesaj oalrak yorumlandı.

Suriye'nin Türk jetini düşürmesi, Türkiye'nin ise hava sahasını ihlal eden Suriye helikopterini vurmasının ardından iki ülke sınırında alarm durumuna geçilmişti.

SOLOTÜRK EKİBİNDEN OĞULCAN’IN BABASINA ZİYARET

Bu arada SoloTürk gösteri ekibi, dün de Hatay’ın Reyhanlı İlçesi’ndeki bombalı saldırılarda hayatını kaybeden ve pilot olma hayali kuran Oğulcan Tuna’nın babası Ahmet Tuna’yı ziyaret etti.

SoloTürk ekibinden gösteri pilotu olan Hava Yüzbaşı Yusuf Kurt ile Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Hava Üsteğmen Emrah Bayrı, ilçede geçen 11 Mayıs’ta meydana gelen bombalı saldırılarda yaşamını yitiren 17 yaşındaki lise öğrencisi Oğulcan Tuna’nın babası Ahmet Tuna’ya başsağlığı dileğinde bulundu.

Ahmet Tuna, ilçede yaşanan olay nedeniyle büyük üzüntü duyduklarını, oğlunun pilot olmayı çok istediğini söyledi. Tuna, "Oğlumun en büyük hayali pilot olmaktı. Ama maalesef üzücü bir olay sonucu oğlumu kaybettik. Bizi ziyaret eden pilotlara teşekkür ediyorum" dedi.

OKULDA KONFERANS

Ziyaretin ardından Yüzbaşı Yusuf Kurt ile Üsteğmen Emrah Bayrı, Yahya Turan Anadolu Öğretmen Lisesi’nde öğrencilere konferans verdi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)