BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürkiye'den Azerbaycan'a taziye mesajı----

Türkiye'den Azerbaycan'a taziye mesajı

Türkiye'den Azerbaycan'a taziye mesajı
03 Nisan 2022 - 11:36 www.finansgundem.com

Dışişleri Bakanlığı, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de meydana gelen patlamada hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı.


Dışişleri Bakanlığı, Bakü'de dün gece meydana gelen patlamayla ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, patlama neticesinde can kaybı ve yaralıların olduğunun üzüntüyle öğrenildiği belirtildi, şu sözlere yer verildi:

"Azerbaycanlı kardeşlerimizin acısını paylaşıyor, hayatını kaybedenlere rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar diliyoruz."

 Azerbaycan Olağanüstü Haller Bakanlığından gece saatlerinde yapılan açıklamada, yerel saatle 03.00 civarında Bakü'nün merkezindeki Terlan Aliyarbeyov Sokağı'nda bulunan gece kulüplerinden birinde patlama olduğu ve yangın çıktığı duyurulmuştu.

Azerbaycan makamları, ilk belirlemelere göre, patlamanın doğal gaz sızıntısı sonucu gerçekleştiğini ve olayda bir kişinin yaşamını yitirdiğini, 24 kişinin ise yaralandığını açıklamıştı

Bakü’deki bir gece kulübünde patlama: 1 ölü, 31 yaralı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)