BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürkiye'de tatil yapan 12 Rus turist Kovid-19'a yakalandı----

Türkiye'de tatil yapan 12 Rus turist Kovid-19'a yakalandı

Türkiye'de tatil yapan 12 Rus turist Kovid-19'a yakalandı
08 Eylül 2020 - 19:16 www.finansgundem.com

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Aleksey Yerhov, tatil için Türkiye'ye gelen 12 Rus turistin Kovid-19'a yakalandığını söyledi. Yerhov, Türkiye'ye tatile gelecek Rus turistlere Kovid-19 tedavisini kapsayan sağlık sigortası yaptırmalarını tavsiye etti

Sputnik'in haberine göre; Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Aleksey Yerhov, Türkiye’de tatil yapan 12 Rus turistin Kovid-19’a yakalandığını ve ikisinin hastanede tedavi altına alındığını belirtti. Rossiya 24 televizyonuna demeç veren Yerhov, “Şu anda Ankara Büyükelçiliği’nin ve Antalya Başkonsolosluğu’nun verilerine göre 12 Rus turiste Kovid-19 bulaştı. Bu kişilerin ikisi hastaneye kaldırıldı, 10’u da otelde tecrit altında tutuluyor” dedi.

Yerhov, Türkiye’ye tatile gelecek Rus turistlere Kovid-19 tedavisini kapsayan sağlık sigortası yaptırmalarını tavsiye etti. Rus elçi, hastaneye kaldırılan bir turistin bu tür sağlık sigortası bulunmaması nedeniyle sorun yaşadığını ancak gerekli tıbbi yardımın sunulduğunu ekledi.

Türkiye’ye 1 Ağustos’tan itibaren Rus turist gelmeye başlamıştı. Rusya’dan İstanbul ve Ankara’ya uçak seferleri 1 Ağustos’ta, Antalya, Bodrum ve Dalaman’a seferler ise 10 Ağustos’ta başlatılmıştı. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)