BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürkiye-Yunanistan gerginliğine deprem arası----

Türkiye-Yunanistan gerginliğine deprem arası

Türkiye-Yunanistan gerginliğine deprem arası
30 Ekim 2020 - 16:55 www.finansgundem.com

1999 Marmara depreminde olduğu gibi İzmir depremi de Ege'nin iki yakasında barış rüzgarı estirdi. Yunanistan Dışişleri Bakanı, Mevlüt Çavuşoğlu'nu arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti, yardıma hazır olduklarını söyledi

Doğu Akdeniz'deki karşılıklı navtex ilanları ve karasuları tartışmalarıyla gerilen Türkiye-Yunanistan ilişkilerine deprem arası verildi. İzmir'de meydana gelen ve Yunanistan'da da yıkıma yol açan 6.6 büyüklüğündeki deprem gerginliklerin yerini dostluk mesajlarına bıraktı. 

Dışişleri Bakanlığı'nca, Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias'ın, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nu arayarak İzmir'deki deprem nedeniyle 'geçmiş olsun' dileğinde bulunduğunu bildirildi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Yunanistan Dışişleri Bakanı Dendias, Sayın Bakanımız Mevlut Çavuşoğlunu aramış ve geçmiş olsun dileklerini iletmiştir. İki Bakan ihtiyaç olması halinde karşılıklı yardım ve desteğe hazır oldukları ve temasta kalacakları hususunda teyidleşmişlerdir" denildi.

1999 DEPREMİNDE DE AYNI OLMUŞTU

1999'da peşpeşe meydana gelen Marmara ve Atina depremleri de Kardak kriziyle gerilen ilişkilerin düzelmesini sağlamıştı.  

İzmir'de deprem! İstanbul'da da hissedildi

 

Deprem Sisam Adası'nda hasar bıraktı

 

Dünya İzmir'deki deprem felaketini böyle gördü

 

İzmir'de yıkılan binadan 4 kişi canlı çıkarıldı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)