BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTürkiye yatırımcılar için güvenli liman!----

Türkiye yatırımcılar için güvenli liman!

Türkiye yatırımcılar için güvenli liman!
18 Temmuz 2016 - 17:36 www.finansgundem.com

Halkbank Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu, 15 Temmuz Darbe Girişimi hakkında açıklamalarda bulundu

Halkbank Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu, piyasaları tedirgin edecek olumsuz hiçbir unsurun olmadığını ifade ederek şunları söyledi:

“Anayasal rejimimizi ortadan kaldırmayı amaçlayan zorba bir teşebbüse başvurarak, baskı ve şiddet yoluyla milli iradeyi hiçe sayabileceğini düşünen bir takım cuntacının çirkin emellerinin aksine, demokrasimiz bu süreçten daha da güçlenerek çıkmıştır. Türkiye ekonomik ve siyasi istikrarını hedef alan bu girişimlerin hedeflediğinin aksine, güzel bir geleceğe emin adımlarla yürümektedir. Bu süreçte bizler için sevindirici bir gelişme, aziz milletimizin, özveriyle hizmet vermeye çalışan ülke sevdalılarını asla yarı yolda bırakmayacağını bir kez daha göstermiş olmasıdır.

Bizler ihanet çetelerinin planladıklarının aksine, çok hızlı bir şekilde işlerimizin başına döndük ve Türkiye'ye değer katacağına inandığımız yeni projeler üzerinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bankacılık sektörü hiçbir hasar almadan normal faaliyetlerine geri dönmüş ve başta Merkez Bankası olmak üzere ilgi kurumlarımızın finansal piyasaların etkin işleyişinin sürdürülmesi konusunda aldığı tedbirlerin de etkisiyle hiçbir problem yaşamamıştır. Ülkemiz yatırımcılar açısından gayet güvenli bir limandır ve piyasaları tedirgin edecek olumsuz anlamda hiçbir unsur mevcut değildir.

Yaşanan olaylar sonucunda şehit olanlara Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diler; Halkbank olarak ülkemizin değerlerine ve milletimizin geleceğine duyduğumuz bağlılıkla bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da aynı tutkuyla çalışmaya devam edeceğimizi, aziz milletimizin hizmetinde olmayı sürdüreceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız.”

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)