BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürkiye ve Suriye sınırı kapatılıyor!----

Türkiye ve Suriye sınırı kapatılıyor!

Türkiye ve Suriye sınırı kapatılıyor!
07 Aralık 2015 - 08:34 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Barack Obama, Amerikan halkına seslendi. Obama, "Türkiye ile birlikte Suriye sınırını kapatıyoruz" dedi

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Barack Obama geçen hafta California'da düzenlenen saldırının ardından Oval Ofis’ten yaptığı konuşmayla ABD halkına seslendi, terörle mücadelede atacağı adımlara değindi.
 
Obama terörle olan mücadeleyi kazanacaklarından emin olduğunu vurguladı.  ABD'nin terörle mücadele etmekten vazgeçmeyeceğini duyuran Obama konuşmasında ABD'nin hava operasyonlarına devam edeceğini belirtti.
 
 Suriye'ye düzenlenecek bir kara operasyonun ABD'nin yararına olmayacağını vurgulayan Obama, bölgedeki IŞİD'e karşı savaşan muhaliflere eğitim ve muhimmat sağlanmasına devam edileceğini duyurdu.  "Türkiye ile birlikte Suriye sınırını kapatıyoruz" dedi.
 
 ABD vatandaşları için silah edinmenin zorlaşması gerektiğini de vurgulayan Obama, Müslüman toplumların da IŞİD ile mücadelede ABD'nin en büyük destekçisi olması gerektiğini vurguladı.
 
Amerikan Başkanı, ABD sınırları içerisinde ayrımcılığa yerin olmadığını vurgularken, IŞİD'in İslam'ı kesinlikle temsil etmediğini söyledi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)