BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakTürkiye Müteahhitler Birliği'ne yeni genel sekreter----

Türkiye Müteahhitler Birliği'ne yeni genel sekreter

Türkiye Müteahhitler Birliği'ne yeni genel sekreter
16 Ocak 2019 - 16:41 www.finansgundem.com

Türkiye Müteahhitler Birliği'nde yeni Genel Sekreter Hasan Yalçın oldu.

Türkiye’nin öncü inşaat firmalarını temsil eden, sektörün çatı kuruluşu Türkiye Müteahhitler Birliği Genel Sekreterliği görevini 16 Ocak 2019 tarihi itibariyle Hasan Yalçın üstlendi. 

1965 yılında Ankara’da doğan Hasan Yalçın, Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur. Yalçın, yüksek lisans eğitimini ABD’de Thunderbird, The Global Graduate School of International Management’ta tamamladı. 

Çalışma hayatına 1987 yılında Hazine ve Dış ticaret Müsteşarlığı’nda başlayan Yalçın, daha sonra Dış Ticaret Müsteşarlığı, Ekonomi Bakanlığı ve Ticaret Bakanlığı’nda Uzman Yardımcısı, Uzman, Şube Müdürü, Daire Başkanı ve Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.

Yalçın, Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlığı Anlaşmalar Genel Müdürlüğü bünyesinde Müteahhitlik Hizmetleri Dairesi’nin 1994 yılında kuruluşunda aktif görev aldı ve ilk Şube Müdürü oldu.

Hasan Yalçın ayrıca, 2000-2003 yılları arasında Moskova Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri olarak, 2009 - 2014 yılları arasında ise İsviçre/Cenevre’de Dünya Ticaret Örgütü Nezdinde Türkiye Daimi Temsilciliği Ticaret Başmüşaviri olarak görev yaptı. 

İngilizce ve Fransızca bilen Hasan Yalçın, evli ve iki çocuk babasıdır.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)