BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTürkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası İş Dünyası Liderleri Bildirisi'ni imzaladı----

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası İş Dünyası Liderleri Bildirisi'ni imzaladı

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası İş Dünyası Liderleri Bildirisi'ni imzaladı
25 Eylül 2020 - 13:47 www.finansgundem.com

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası, imzacısı olduğu UN Global Compact’in iş dünyasına uluslararası işbirliği ve kapsayıcı çok taraflılığa destek çağrısına cevap verdi, “Yenilenen Küresel İş Birliği için İş Dünyası Liderleri Bildirisi”ni imzaladı.

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası, “Yenilenen Küresel İş Birliği için İş Dünyası Liderleri Bildirisi”ni (Statement from Business Leaders for Renewed Global Cooperation) 100 ülkeden 1.000’i aşkın üst düzey yöneticiyle beraber imzaladı.

İmzacı kuruluşların bu bildiri ile ne kadar hesap verebilir, etik, kapsayıcı ve şeffaf olduklarını ortaya koymaları bekleniyor. BM Küresel İlkeler Sözleşmesi'nin 10 ilkesine ve Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’na hizmet eden bildiri ile Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası’nın da arasında olduğu iş dünyası liderleri barış, adalet ve güçlü kurumların, kuruluşların uzun vadeli devamlılığı ve daha iyi bir dünya için birliktelik mesajı verdi. 

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası Genel Müdürü İbrahim Öztop, “Yenilenen Küresel İş Birliği için İş Dünyası Liderleri Bildirisi’ni imzalayarak daha iyi bir dünya için küresel dönüşümün bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz. 2023 hedefleri kapsamında, 11. Kalkınma Planı doğrultusunda ve Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’nın ışığında, sürdürülebilir kalkınmanın finansmanına odaklanan Bankamız, uluslararası finans dünyasının gelişme ve standartlarıyla uyumlu olarak geliştirdiği temalar ve temin ettiği kaynaklarla, istikrarlı ve güçlü bir ekonomi için rekabetçi ve verimli üretime verdiği desteği sürdürmeye devam edecektir.” dedi.

Yenilenen Küresel İş Birliği için İş Dünyası Liderleri Bildirisi, 21 Eylül 2020 tarihinde 100 ülkeden 1.000’den fazla üst yöneticinin yer aldığı destekçi bankaların imzalarıyla duyuruldu.

Kişi başı tasarruf 20 bin lirayı aştı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)