BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTürkiye İş Bankası’ndan bankacılık semineri----

Türkiye İş Bankası’ndan bankacılık semineri

Türkiye İş Bankası’ndan bankacılık semineri
07 Aralık 2017 - 16:36 www.finansgundem.com

Türkiye İş Bankası, 27 Kasım - 29 Kasım 2017 tarihleri arasında 13. kez uluslararası bankacılık semineri düzenledi

İstanbul’da gerçekleştirilen seminere; 22 ülkeden 34 bankacı katıldı. İlki 2005’de gerçekleştirilen seminerde bu yıl; Türkiye ekonomisi, Türk bankacılık sektörü ve Türkiye İş Bankası hakkında bilgiler paylaşılırken, ayrıca yapay zekâ ve makine öğrenmesi, dijital bankacılık ve siber güvenlik gibi güncel konular da ele alındı.

Seminerin açılışında bir konuşma yapan İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yılmaz Ertürk, bugüne kadar 50’nin üzerinde ülkede mukim 165’ten fazla bankadan toplam 350’ye yakın bankacının seminerlere katıldığını, seminerlerin katılımcı bankalar arasındaki işbirliğinin geliştirilmesine önemli katkılar sağladığını ifade etti.

Türk bankacılık sektörüne ilişkin bir sunum yapan Türkiye Bankalar Birliği Genel Sekreteri Ekrem Keskin yaptığı açıklamada “Seminerin, yabancı bankalarla ilişkilerin geliştirilmesi, Türkiye ekonomisi ve Türk bankacılık sektörünün tanıtımı açısından çok faydalı” olduğunu vurguladı.
3 gün süren seminer, 29 Kasım’da yapılan sertifika töreniyle sona erdi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)