BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürkiye ile Azerbaycan ortak medya platformu kuruyor----

Türkiye ile Azerbaycan ortak medya platformu kuruyor

Türkiye ile Azerbaycan ortak medya platformu kuruyor
08 Eylül 2020 - 10:38 www.finansgundem.com

İletişim Başkanı Altun, Türkiye ile Azerbaycan arasında özellikle dış dünyadan gelen kara propagandalar ile mücadele noktasında ortak stratejiler üretmek amacıyla bir medya platformu oluşturma konusunda mutabakata varıldığını açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve Cumhurbaşkanlığı Dış Politika Dairesi Başkanı Hikmet Hacıyev ile Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde bir araya geldi. Altun ve Hacıyev başbaşa görüşmenin ardından iki ülkenin medya ve iletişim alanındaki kurumlarının üst düzey yetkililerinin katılımıyla düzenlenen heyetler arası toplantıya başkanlık etti.

Altun, konuya ilişkin açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye-Azerbaycan Medya Platformu oluşturmak üzere mutabakata vardık. Küresel koşullar göz önünde bulundurulduğunda bunun aslında bir tercih değil, zorunluluk olduğu anlaşılacaktır. Bu platform aracılığıyla iki ülke medyasının entegre bir şekilde hareket etmesini, halkların bilgilendirilmesi noktasında etkin bir şekilde faaliyet gösterilmesini, özellikle sosyal medya tarafında ortaya çıkan tezviratlar ve dış dünyadan gelen kara propagandalar ile mücadele noktasında ortak stratejiler üretilmesini değerlendirdik.”

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)