BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinTürkiye güzelinin polislere açtığı davada karar----

Türkiye güzelinin polislere açtığı davada karar

Türkiye güzelinin polislere açtığı davada karar
04 Eylül 2017 - 08:59 www.finansgundem.com

2005 Miss Model of Turkey birincisi Sinem Sülün, üzerine araba sürerek yaralanmasına yol açan eski eşi Mustafa Yüksel'in yargılandığı davada, yargılanan memurların kusuru bulunmadığına hükmeden mahkemenin beraat kararı kesinleşti.

Sinem Sülün'ün eski eşi Mustafa Yüksel ve ailesine karşı açtığı davalarda yeni bir gelişme yaşandı. Daha önce Sülün'ün eski eşi ve ailesi yatak odasındaki prize böcek yerleştirip, Sülün'ün özel hayatının gizliliğini ihlal ettikleri gerekçesiyle yargılanmış, eski eş ve ailesi hapis cezasına çarptırılmıştı.

ÜZERİNE ARABA SÜRDÜ

Yargılama sürecinde Mustafa Yüksel, eski eşi Sinem Sülün'ün üzerine araba sürerek yaralanmasına neden olduğu gerekçesiyle yargılanmaya başlanmıştı. İddiaya göre polisler, apartmanın güvenlik kamerası görüntülerini eksik şekilde tutanağa geçirdi.

'YETERLİ DELİL YOK, BERAAT'

İki polis hakkında "Görevi kötüye kullanma suçundan dava açıldı. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanan polisler kasıtlı olarak suç işlemediklerini kaydetti. Mahkeme, görevli polislerin görevi kötüye kullandıklarına dair yeterli delil olmadığını belirterek, iki polisin beraatına karar verdi. (Dilek Yaman/Sabah)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)