BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürkiye getirilen Levent Göktaş tutuklandı----

Türkiye getirilen Levent Göktaş tutuklandı

Türkiye getirilen Levent Göktaş tutuklandı
16 Aralık 2022 - 23:01 www.finansgundem.com

Bulgaristan'ın Türkiye'ye iade talebini kabul ettiği Necip Hablemitoğlu suikastı faillerinden Mustafa Levent Göktaş, İstanbul'a getirildi ve tutuklandı.

Necip Hablemitoğlu suikastı soruşturması kapsamında hakkında kırmızı bülten çıkarılan ve kaçtığı Bulgaristan'da çıkarıldığı mahkemece Türkiye'ye iade kararı verilen Mustafa Levent Göktaş, gece saatlerinde İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

Sağlık kontrolünün ardından Gaziosmanpaşa Adliyesi Ek Hizmet Birimi Binasına götürülen Göktaş, Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla Ankara Ağır Ceza Mahkemesince hakkındaki yakalama kararı yüzüne okunarak tutuklanarak Marmara Cezaevi'ne gönderildi.

Levent Göktaş, Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun 2002 yılında Ankara'daki evinin önünde uğradığı suikast sonucu yaşamını yitirmesine ilişkin soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı çıkarılması üzerine firar etmişti. Göktaş, Bulgaristan'da yakalanarak tutuklanmıştı.

Bulgaristan Haskova Mahkemesi, Türkiye'nin Levent Göktaş için yaptığı iade talebini reddetmiş, ancak bu karara yapılan itiraz kabul edilmiş ve Göktaş'ın Türkiye'ye iadesine karar verilmişti.

Hablemitoğlu suikastı faili Göktaş'ın iadesi kabul edildi

 

Hablemitoğlu suikastının katil zanlılarından Göktaş'ın iadesi bekleniyor

 

Hablemitoğlu suikastının firari zanlısı Göktaş yakalandı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)