BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinTürkiye genelinde büyük elektrik kesintisi----

Türkiye genelinde büyük elektrik kesintisi

Türkiye genelinde büyük elektrik kesintisi
13 Aralık 2013 - 13:49 www.finansgundem.com

Enerji dengelemesi kapsamında birçok ilde elektrik kesintileri yaşanacak

Türkiye genelindeki olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılacak enerji dengelemesi kapsamında birçok ilde elektrik kesintileri yaşanacak.
Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan açıklamada, Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi'nin (TEİAŞ), doğalgazda yaşanan kriz yüzünden sattığı elektriği yüzde 20 oranında kıstığı duyurdu.
Bu nedenle Cumartesi gününden başlayarak Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak'ta kesintiye gidilecek.
Zorunlu kesintilerin kırsal kesim ağırlıklı ve dönüşümlü olarak uygulanacağı, ihtiyaç halinde kesintilerin il merkezlerinde de yapılacağı belirtildi.
Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Dicle EDAŞ yetkilileri, kesintinin sadece bölgeyle sınırlı olmadığını söylediler.
Yetkililer, “Türkiye'nin diğer bölgelerinde de benzer kesintiler olacak. Uygulama yüzde 10 oranında hayata geçirilecek. Cumartesi günü sabah 09.00'da başlayacak kesintiler akşam 22.00'ye kadar devam edecek. Sonraki günler ise sabah 08.00'de başlayıp 00.00'da sona erecek" dediler.

TRAKYA’DA DA ELEKTRİK KESİNTİSİ

Öte yandan, Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş'den (TREDAŞ) yapılan yazılı açıklamada da bölgede elektrik kesintileri uygulanacağı bildirildi.
Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli'nin de elektrik kesintilerinden etkileneceği ifade edilen açıklamada, söz konusu illerde bugün 09.00 ile 22.00 arasında kısa süreli elektrik kesintileri beklendiği aktarıldı.
Kesintilerin yarın ve pazar günü de devam edebileceği kaydedildi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)