BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürkiye Gazeteciler Cemiyeti yarın sandığa gidiyor!----

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti yarın sandığa gidiyor!

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti yarın sandığa gidiyor!
21 Nisan 2016 - 16:57 www.finansgundem.com

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin (TGC) 45. Olağan Genel Kurulu, Cağaloğlu’nda bulunan Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin Burhan Felek Konferans Salonu’nda başladı. Seçimler yarın gerçekleştirilecek

Yarın gerçekleşecek olan seçimlerde, Turgay Olcayto’nun başkanlığını yaptığı Bağımsız Bağlantısız Özgür Gazetecilik Grubu ile Sedat Bakıcı’nın Başkanlığını yaptığı Emeğe Saygı Grubu yarışacak. Seçimde Seracettin Zıddıoğlu ile Şükrü Disanlı yönetim kurulu için bağımsız aday olarak yarışacak.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Genel Kurulu, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, ölen ve öldürülen gazeteciler adına 1 dakikalık saygı duruşuyla başladı. Divan Başkanlığı’na Altan Öymen Başkan Yardımcılıklarına Selami Turgut Genç, Bilal Öztürk, yazmanlıklara ise Uğur Güç ile Fatma Batukan Belge seçildi.

TGC SEÇİMLERİNDE OY NASIL KULLANILACAK?

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Genel Kurulu’nda 22 Nisan Cuma günü oy kullanılacak. Grupların aday listeleri Divan tarafından mühürlenerek seçmenlere verilecek. Blok listelerde değişiklik yapılamayacak. Üzerinde değişiklik yapılan blok listeler ile adaylık başvurusu yapmamış isimlerin yazıldığı karma listeler tümüyle iptal edilecek. Seçimde isteyen üyeler verilen boş oy pusulasını kullanarak karma liste de yapabilecek. Bağımsız adayların isimleri de karma listeye yazılacak.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)