BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürkiye Futbol Federasyonu'nda seçim günü----

Türkiye Futbol Federasyonu'nda seçim günü

Türkiye Futbol Federasyonu'nda seçim günü
01 Haziran 2019 - 12:19 www.finansgundem.com

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, bugün Ankara’da yapılıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, bugün Ankara’da yapılıyor. Mevcut yönetimde başkan vekilliği görevini yürüten Nihat Özdemir, seçime tek aday olarak giriyor. Nihat Özdemir'in listesi şekillendi.

Ankara JW Marriott Otel’de gerçekleştirilen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda mevcut yönetimde başkan vekilliği görevini yürüten Nihat Özdemir, seçime tek aday olarak giriyor.

Bugün genel kurulda, denetleme kurulu raporlarının görüşülmesinin ardından, bir önceki yönetimin mali ve idari açıdan ibrası için oylama yapılacak. Genel kurulun son bölümünde ise başkan adayları konuşmalarını yapacak ve başkanlık seçimi gerçekleştirilecek.

Hüsnü Güreli: Yıldırım Demirören'e ve yönetim kuruluna teşekkür ederim

Açılış konuşması yapan Hüsnü Güreli, "Şampiyon olan tüm kulüplerimizi kutluyorum, gençlere şans veren kulüplere de teşekkür ediyorum. Her ülkede 'VAR' sistemine geçildiğinde yaşanan sıkıntılar bizde de yaşandı. Gururumuz Cüneyt Çakır ve ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Milli takım için Türkiye'nin en iyi antrenörlerinden Şenol Güneş ile anlaştık. EURO 2020'ye katılacağımıza inanıyoruz. UEFA ile yapılan çalışmalar, kulüplerimizin mali açıdan yapılanmasında etkili oldu. Geçtiğimiz 4 yıllık dönemde Türk Futbolu'nda cidi hizmetler veren Yıldırım Demirören'e ve yönetim kuruluna teşekkür ederim" dedi.

Nihat Özdemir'in listesi şu şekilde;

Nihat Özdemir

Servet Yardımcı

Mehmet Baykan

Muzaffet Nasıroğlu

Hamit Altıntop

Selim Soydan

Ali Düşmez

Erhan Kamışlı

Mustafa Hacı Kerimoğlu

Alkın Kalkavan

Erdal Bahçıvan

Mustafa Çağlar

Hasan Akıncıoğlu

Nuri Akın

Yılmaz Büyükaydın

Nihat Özdemir kimdir?
Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı olan Nihat Özdemir, uzun yıllar Fenerbahçe asbaşkanlığı görevini yürüttükten sonra TFF Başkan Vekili sorumluluğunu üstlendi. Türkiye’nin en zengin iş insanlarından biri olan Nihat Özdemir, 5 Nisan 1950 tarihinde Diyarbakır’da dünyaya geldi. Evli ve 2 çocuk babası olan 69 yaşındaki Özdemir, sanayi, turizm ve inşaat alanlarında ülkeye katkılar sağlamıştır. (Fanatik)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)