BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTürkiye Finans vergi rekortmeni oldu----

Türkiye Finans vergi rekortmeni oldu

Türkiye Finans vergi rekortmeni oldu
08 Temmuz 2014 - 10:54 www.finansgundem.com

Katılım bankaları arasında en çok vergi ödeyen banka Türkiye Finans oldu

Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığı'na bağlı en fazla kurumlar vergisi ödeyen şirketlerin listesi açıklandı. Katılım bankaları arasında en çok vergi ödeyen banka Türkiye Finans oldu. Vergi rekortmeni Türkiye Finans, en fazla kurumlar vergisi ödeyen ilk 100 şirketin bulunduğu listede 13. sırada yer aldı.

Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığı (BMVDB), 2013 yılı faaliyet sonuçları ile 2013 yılı hesap dönemine ait kurumlar vergisine ilişkin ayrıntıları açıkladı. Buna göre Türkiye Finans, tahakkuk ettirdiği 80 milyon 527 bin liralık vergi ile 13. sırada yer aldı.
Türkiye Finans, katılım bankaları arasında en fazla vergi ödeyen katılım bankası oldu.


Açıklanan vergi rakamları hakkında konuşan Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk, "Türkiye Finans olarak gücümüzü aldığımız güzel ülkemize ve ait olduğumuz muhteşem topluma karşı en büyük iki adet sosyal sorumluluğumuz olduğuna inanıyoruz. Bunlardan biri sürdürülebilir istihdam artışı sağlamak diğeri ise vergimizi ödemektir. Her iki ödevimizi de başarılı biçimde gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)