BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTürkiye Finans Kitapcan Velisi Oldu----

Türkiye Finans Kitapcan Velisi Oldu

Türkiye Finans Kitapcan Velisi Oldu
05 Eylül 2014 - 14:21 www.finansgundem.com

Türkiye Finans, bu sene ilk defa başlatılan "Darüşşafaka Kitapcan Velisi" projesine destek veriyor

Geleceğe katkı çerçevesinde yeni bir çalışmayı daha hayata geçiren Türkiye Finans, "Darüşşafaka Kitapcan Velisi" projesi kapsamında bu yıl Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nda 5C sınıfında öğrenim görecek öğrencilerine “Kitapcan Kart” vererek, onların “Kitapcan Velisi” oldu.

Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk, Darüşşafaka Okul Binası’nda 5 Eylül 2014, Cuma günü düzenlenen törene katılarak öğrencilere “Herkese Her Yerde Kitap Vakfı”nın oluşturduğu “Kitapcan Kart”larını bizzat teslim etti. Türkiye Finans, bir yıl boyunca her ay, içlerinde Somalı da olmak üzere toplamda 25 öğrencinin “Kitapcan Kartı'na” 50TL yükleyecek.



Konuyla ilgili açıklama yapan Gürerk, “Kurulduğumuz günden bu yana toplum ve geleceğimiz yararına çalışmalar yapmayı görev bildik. Bu kapsamda bir parçası olduğumuz Darüşşafaka Kitapcan Velisi projesiyle Türkiye Finans ailesi olarak öğrencilerimizin kitap velisi olmaktan gurur duyuyoruz. Öğrencilerimizin gözlerindeki ışıltıyı gördükçe geleceğe yaptığımız yatırımları katlayarak artırmak yönünde heyecan ve inancımız daha büyüyor” dedi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)