BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTürkiye - Estonya maçı saat kaçta, hangi kanalda----

Türkiye - Estonya maçı saat kaçta, hangi kanalda

Türkiye - Estonya maçı saat kaçta, hangi kanalda
11 Ekim 2013 - 13:58 www.finansgundem.com

A Milli Futbol Takımı, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'nda Estonya ile bu akşam maça çıkacak

A Milli Takım, Estonya ile 11 Ekim Cuma günü deplasmanda karşı karşıya gelecek. Maç, TSİ 21.30'da A Le Coq Arena'da başlayacak ve Star TV'den naklen yayınlanacak.
A Milli Futbol Takımı'nın Aday Kadrosu Açıklandı
Ay-yıldızlı ekibin teknik direktörü Fatih Terim, 24 kişilik aday kadroya Fenerbahçe’den 6, Beşiktaş’tan 5, Galatasaray’dan 4, Trabzonspor’dan ise 3 futbolcu davet etti.
Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) yapılan açıklamada, hamstring adalesinde sakatlığı bulunan Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup ile geçen hafta takımıyla çıktığı maçta uyluk arka adalesinden sakatlık geçiren Fransa’nın St. Etienne takımında forma giyen Mevlüt Erdinç’in aday kadroya alınmadı bildirildi.
İki oyuncunun da sağlık durumu hakkında TFF’nin internet sitesi üzerinden açıklama yapan A Milli Takım Doktoru Sarper Çetinkaya, bu futbolcuların sakatlıklarının Estonya ve Hollanda maçlarına kadar düzelmeyeceği anlaşıldığı için, sağlık ekibinin önerisi ve teknik heyetin kararıyla tedavilerine kulüplerinde devam edilmesinin uygun görüldüğünü kaydetti.
A Milli Takım’ın Andorra ve Romanya maçları kadrosundan farklı olarak, Mevlüt Erdinç’in yerine Gaziantepspor’dan Cenk Tosun, Oğuzhan Özyakup’un yerine ise Trabzonspor’dan Olcan Adın kadroya alındı.
Teknik direktör Fatih Terim’in belirlediği 24 kişilik aday kadroda şu futbolcular yer alıyor:
Olcay Şahan, Gökhan Töre, Tolga Zengin, Ersan Adem Gülüm, Mustafa Pektemek (Beşiktaş), Alper Potuk, Gökhan Gönül, Volkan Demirel, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal (Fenerbahçe), Burak Yılmaz, Umut Bulut, Selçuk İnan, Semih Kaya (Galatasaray), Cenk Tosun (Gaziantepspor), Salih Dursun (Kayserispor), Onur Recep Kıvrak, Aykut Demir, Olcan Adın (Trabzonspor) , Arda Turan (Atletico Madrid), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Ömer Toprak (Bayer Leverkusen), Hakan Çalhanoğlu (Hamburg).
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)