BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürkiye ekonomi dünyasında çok daha büyük rol oynayacak----

Türkiye ekonomi dünyasında çok daha büyük rol oynayacak

Türkiye ekonomi dünyasında çok daha büyük rol oynayacak
24 Haziran 2020 - 12:58 www.finansgundem.com

Avrupa Birliği (AB)-Türkiye Dostluk Grubu Başkanı ve Avrupa Parlamentosu (AP) Milletvekili Ryszard Czarnecki, koronavirüs salgını sonrası Türkiye'nin ekonomi dünyasında çok daha büyük rol oynayacağını belirtti

Avrupa Birliği (AB)-Türkiye Dostluk Grubu Başkanı ve Avrupa Parlamentosu (AP) Milletvekili Ryszard Czarnecki, Türkiye-AB ilişkilerine yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

"İKİ TARAFTA ÇIKARLARINI GÖZDEN GEÇİRMELİ"
Czarnecki, 2020'deki jeopolitik gelişmelerin Türkiye ve AB'nin çıkarında değişikliğe yol açtığını kaydederek, "İki taraf da ortak çıkarlarını gözden geçirmeli." dedi.

"TÜRKİYE EKONOMİ DÜNYASINDA ÖNEMLİ ROL OYNAYACAK"
Türkiye'nin, AB öncülüğünde yürütülen ve daha dayanıklı ekonomi inşasını hedefleyen Avrupa Kalkınma Fonundan yararlanabileceğine işaret eden Czarnecki, "Türkiye ile AB arasındaki ekonomik, siyasi ve sosyal politikalar gözden geçirilmeli. Türkiye'nin şimdiye kadar ekonomik alanda kaydettiği başarı, ülkenin Kovid-19 sonrası ekonomi dünyasında çok daha büyük rol oynamasına fırsat tanıyacak." açıklamasında bulundu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)