BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürkiye - Bulgaristan TSO Formu kuruldu----

Türkiye - Bulgaristan TSO Formu kuruldu

Türkiye - Bulgaristan TSO Formu kuruldu
18 Aralık 2020 - 09:13 www.finansgundem.com

TOBB’un yurtdışında muadili olan özel sektör kuruluşları ile kurumsal işbirliğini geliştirme çabaları kapsamında, Türkiye-Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası Formu kuruldu.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık, Türkiye ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) yurtdışında muadili olan özel kuruluşlar ile kurumsal işbirliğini geliştirme çabaları aracılığıyla, 'Türkiye-Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası Formu' kurulduğunu açıkladı.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık, "İkili 'Oda Forumları', Türkiye'de hem de muhatap olmak üzere, mevcut durumda, geniş katılımlı etkinlikler düzenlenmekte olup, bu etkinlikler ile Türk tarafı kendi aralarında hem de karşı kanat Üyeleri ile bir araya gelmesine imkan sağlamak.

Ayrıca parti geniş katılımlı etkinliklerde, yine muhatap cumhurbaşkanlığı resmi yetkilileri ve çeşitli sektörlerde firma ikili görüşme sağlanabilir. Odamıza kayıtlı üyelerimiz arasında Bulgaristan ile ticaret yapan firmaların 'Türkiye-Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Formu'na kayıt yaptırmaları önem arz Odasıetmektedir. Türkiye-Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası Formu'na kayıtlar ücreti ve yıllık aidat teminat bulunmamaktadır.

Bulgaristan ile ticari ilişkileri bulunan firmalarımızın https://tobb.org.tr/IkiliOdalar/TurkiyeBulgaristanTSO/ 'linkinden Türkiye-Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası'na kayıt yaptırmaları "dedi.

Bakan Elvan: TOBB'dan sonra mesaj MÜSİAD var

 

Bakanlar reform turunda TOBB üyeleriyle bir araya geliyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)