BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürkiye ayakta----

Türkiye ayakta

Türkiye ayakta
09 Eylül 2015 - 05:16 www.finansgundem.com

Her gün art arda gelen şehit haberleri, Türkiye’yi ayağa kaldırdı. Çok sayıda kentte gece-gündüz teröre tepki gösterileri gerçekleştiriliyor

Her gün art arda gelen şehit haberleri, Türkiye’yi ayağa kaldırdı. Çok sayıda kentte gece-gündüz teröre tepki gösterileri gerçekleştiriliyor.

Aydın’ın Kuşadası ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşu nedeniyle düzenlenen kortej yürüyüşü, Hakkâri’nin Dağlıca’da16 askerin şehit olduğu hain saldırı nedeniyle ‘teröre lanet’ yürüyüşüne dönüştü. 
Nazilli’de de sosyal medya üzerinden haberleşen yaklaşık 300 motosikletli, terör olaylarını kınamak üzere eylem yaptı.
Terör, Muğla’nın Bodrum ilçesinde de protesto edildi. Şehitlere saygı için eğlence mekanları üç gün kapılarını kapatma, tur tekneleri de denize çıkmama kararı aldı. Teröre tepki yürüyüşüne katılanların sayısı 2 bin kişiyi buldu.

Adıyaman’da terör örgü PKK’yı protesto etmek için binlerce aracın katılımıyla oluşturulan konvoyda yer alan vatandaşlar, güvenlik güçlerine yönelik saldırılara tepki gösterdi.  PKK saldırısında 16 askerin şehit olması, 6’sının yaralanmasına tepki için Antalya Kumluca’da ‘şehitlere saygı konvoyu’ yapıldı.  Diyanet İşleri Başkanlığı tüm şehitler için program düzenledi. 86 bin 500 camide, öğle namazından önce şehitler için sela verildi, öğle namazının ardından dua edilip Kuran okundu.            
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)