BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisTurkish Bank'ta şok ayrılık----

Turkish Bank'ta şok ayrılık

Turkish Bank'ta şok ayrılık
15 Mayıs 2013 - 13:30 www.finansgundem.com

Turkish Bank'ın 2009 yılında Yapı Kredi'den Genel Müdür olarak transfer ettiği Erhan Özçelik kurum ile yollarını ayırdı

Turkish Bank'ta şok ayrılık. Yapı Kredi'de, Genel Müdür Yardımcısı olarak uzun yıllar görev aldıktan sonra 2009 yılında Turkish Bank'a Genel Müdür olarak transfer edilen Erhan Özçelik kurum ile yollarını ayırdı.
Finansgundem.com'a gelen haberlere göre yerine henüz bir atama yapılmadı. Erhan Özçelik bundan sonra ne yapacak? Turkish Bank'ta yerine kim atanacak? Ayrıntılar Finansgundem.com'da olacak.
Erhan Özçelik kimdir?
ABD'’de Evansville Üniversitesi İşletme Bölümü'’nde Pazarlama öğrenimi gören Erhan Özçelik, 1988’'de Yapı Kredi’'de çalışma yaşamına başladı. 1991’'den itibaren 10 yıl süreyle Rusya’'da Dış Temsilci olarak görevini sürdürdü. Bu kapsamda, Yapı Toko Bank’'ın Genel Müdür Yardımcılığı görevine dört yıl boyunca devam etti, 1997-2000 yılları arasında Yapı Kredi Moscow'’da Murahhas Üye olarak çalıştı. 2001 yılında Yapı ve Kredi Bankası'nda Kurumsal Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevini üstlenen Özçelik, 2006-2007 yılları arasında da Yapı Kredi'’de Uluslararası İlişkiler ve Yurtdışı İştirakler Yönetiminden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulundu.  30 Ocak 2009 tarihine kadar Özel Bankacılık ve Yurtdışı Faaliyetler Yönetiminden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olan Özçelik, bu tarih itibarıyla, Banka İştirakleri Yapı Kredi Portföy Yönetimi ve Yapı Kredi Yatırım’ı da kapsayacak biçimde, Özel Bankacılık ve Varlık Yönetiminden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Özçelik, Şubat 2009’'da ayrıca, İcra Kurulu Üyeliği’'ne atandı. Özçelik 2009 yılında Turkish Bank'a Genel Müdür olarak transfer olmuştu.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)