BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTurkcell'in Rus ortağı hem İngiltere'nin hem de Rusya'nın en zengini----

Turkcell'in Rus ortağı hem İngiltere'nin hem de Rusya'nın en zengini

Turkcell'in Rus ortağı hem İngiltere'nin hem de Rusya'nın en zengini
14 Mart 2019 - 06:20 www.finansgundem.com

Alfa Grup’un büyük ortağı 54 yaşındaki Fridman, Forbes'in araştırmasında, 15 milyar dolarlık serveti ile İngiltere’de yaşayan en zengin kişi ilan edildi. Aynı zamanda Fridman "en zengin Rus milyarder" olarak açıklandı

Turkcell’in de ortakları arasında olan Rusya vatandaşı milyarder işadamı Mihail Fridman, iki yeni unvanla daha vitrine çıktı. Alfa Grup’un büyük ortağı 54 yaşındaki Fridman, Forbes dergisinin araştırmasında, 15 milyar dolarlık serveti ile İngiltere’de yaşayan en zengin kişi olarak ilan edildi. Aynı zamanda Fridman "en zengin Rus milyarder" olarak açıklandı. 
Bu arada Forbes hangi şehirde kaç milyarder yaşadığını da açıkladı. Buna göre 84 dolar milyarderi ile New York ilk sırada. Daha sonra 79 milyarderle Hong Kong geliyor.

Moskova’da ise milyarder sayısı 6 kişi azaldı ve 71’e indi. Rusyalı milyarderlerin toplam servetleri 336,5 milyar dolar. İlk sırada 24 milyar dolarlık servetiyle Leonid Mihelson var.

Forbes’a göre dünyanın en zengin 2 bin 153 isminin toplam serveti 2,3 trilyon dolar

Bu arada Forbes, Rusya’nın en zengin bekarlarını da listeledi. 14 kişilik listede hepsi “dolar milyarderi” olan Mihail Fridman, Roman Abramoviç, Mihail Prohorov, Oleg Deripaska, Dmitri Rıbolov, Pyotr Aven dikkati çekiyor. (turkrus.com)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)