BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaTurkcell'den el koyma açıklaması----

Turkcell'den el koyma açıklaması

Turkcell'den el koyma açıklaması
20 Mayıs 2013 - 08:39 www.finansgundem.com

TMSF'nin Çukurova Grubu'na ait bazı varlıklara el koyması nedeniyle Turkcell açıklama yaptı

Mehmet Emin Karamehmet'in sahibi olduğu Çukurova Medya Grubu'na bağlı olan bazı şirketlere el konulması üzerine Turkcell açıklama yaptı.
El konulan şirketlerdeki paylarına ilişkin açıklama şöyle:
Borsa İstanbul tarafından 17 Mayıs 2013 tarihli açıklama talebine istinaden yapılan Şirketimiz özel durum açıklaması aşağıda sunulmaktadır.
17 Mayıs 2013 tarihinde Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu ("TMSF") yaptığı açıklamada Çukurova Grubu'ndan alacaklarının tahsili için AKS Televizyon Reklamcılık ve Filmcilik San. ve Tic. A.Ş. ("AKS TV") ile BMC San. ve Tic. A.Ş.'nin ("BMC") yönetimini devraldığını bildirmiştir.
31 Mart 2013 itibariyle, Şirketimizin AKS TV'de, AKS TV'nin ana hissedarı T Medya Yatırım San. ve Tic. A.Ş. üzerinden sahip olduğu paylar dahil, toplam %8 dolaylı iştirak payı bulunmakta olup, mali tablolarımızdaki kayıtlı değeri toplam varlıklarımızın %0.2'sini oluşturmaktadır. Bu kapsamda, TMSF'nin AKS TV ile ilgili söz konusu işleminin Şirketimizin faaliyetleri ve finansal durumuna önemli bir etkisi öngörülmemektedir. Şirketimizin BMC ile ise, herhangi bir finansal veya ortaklık ilişkisi bulunmamaktadır.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)