BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisTurkcell bir şirket daha kurdu: Dijitalde ürün geliştirecek----

Turkcell bir şirket daha kurdu: Dijitalde ürün geliştirecek

Turkcell bir şirket daha kurdu: Dijitalde ürün geliştirecek
04 Mart 2020 - 22:02 www.finansgundem.com

Geçtiğimiz yıldan bu yana yaptığı yatırımlarla teknolojik alanda yeni ürün ve hizmetler sunan Turkcell, kurduğu şirketlerle dijital dönüşümünü sürdürüyor.


CÖMERT YILDIZ / FINANSGUNDEM.COM

Yemek kartı ve sigorta şirketlerini geçtiğimiz yıllarda faaliyete geçiren Turkcell, geçen yıl ocak ayında, dijital dönüşümde büyümesini sürdürmek üzere Turkcell Dijital İş Servisleri isimli yeni bir şirket kurmuştu. Turkcell bu kez dijital servis, hizmet ve ürünlerin geliştirilmesi ve sunulması için Lifecell Dijital Servisler ve Çözümler A.Ş adlı bir firmayı daha hayata geçirdi. Turkcell’in bağlı ortaklarından Turktell Bilişim Servisleri A.Ş’nin yüzde 100 hissesine sahip olduğu şirket 100 bin TL sermaye ile faaliyete geçti. Halihazırda Türkiye bilgi teknolojileri hizmetleri pazarı yaklaşık 1,5 milyar dolar düzeyinde.

Turkcell’den yapılan açıklamada “Şirketimizin bağlı ortaklıklarından Turktell Bilişim Servisleri A.Ş.'nin %100'üne sahip olduğu, 100.000 TL sermayeli ve dijital servis, hizmet ve ürünlerinin geliştirilmesi alanında faaliyet gösterecek olan Lifecell Dijital Servisler ve Çözümler A.Ş. kurulmuştur. Şirketin tescil tarihi 28.02.2020 olup, ilanı bugün gerçekleşmiştir” denildi. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)