BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiTürk Telekom’da 1000 Mbps fibernet fiyaskosu----

Türk Telekom’da 1000 Mbps fibernet fiyaskosu

Türk Telekom’da 1000 Mbps fibernet fiyaskosu
27 Eylül 2022 - 09:10 www.finansgundem.com

Altyapı uygun olduğu için 1000 Mbps kadar hıza ulaşabilen internet paketi satan Türk Telekom, yeni abonelerine büyük mağduriyetler yaşatıyor

FINANSGUNDEM.COM

Türk Telekom fiber altyapısı olan bölgelerde satışa sunduğu Fibernet paketlerinde büyük fiyasko yaşanıyor. Altyapı uygunluğuna göre satılan 1000 Mbps’ye kadar hız sağlayan internet paketinde taahhüt edilen hızın onda birine bile ulaşılamıyor. Bu konuda mağduriyet yaşayan tüketicilerin arıza kaydı ise aradan geçen yaklaşık bir aylık süre içerisinde çözüme ulaştırılamıyor. Türk Telekom yetkilileri mağduriyeti gidermek yerine “Arazı kaydını kapatalım biz gerekli birimlerle konuşup çözüm üretmeye çalışacağız” diyerek hileli yöntemlere başvuruyor. Türk Telekom ekipleri çözüm üretemeyince interneti tamamen kapatarak daha büyük mağduriyetler yaşanmasına neden oluyor.

Ayrıca,  1000 Mbps’ye kadar hız internet paketine üye olan ancak bu hızın onda birine bile sahip olmayan bir hizmet alan tüketicilerden yüksek fiyattan tahsilat devam ediyor.

Türk Telekom'un ilk çeyrek net karı yüzde 58 düştü

BTK, Türk Telekom hisselerinin Türkiye Varlık Fonu'na devrine izin verdi

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • CELAL27 Eylül 2022 16:29

    Yalnızca TT' ye has bir durum değil, tüm internet sağlayıcılar bu yöntemle müşteriyi mağdur ediyor. aslında telaffuz edilen HIZ 2/3' ün altına indiğinde cezası olmalı.