BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakTürk Telekom binası otel mi oluyor?----

Türk Telekom binası otel mi oluyor?

Türk Telekom binası otel mi oluyor?
11 Temmuz 2017 - 13:10 www.finansgundem.com

Melas Hotels’in 2015 yılında 85 milyon TL’ye aldığı eski Türk Telekom Genel Müdürlüğü’nü yıkıp yerine otel yapmayı planladığı konuşuluyor…

Antalya merkezli yerli otel zinciri Melas Hotels, şehir otelciliğine girmeye hazırlanıyor. Mecidiyeköy’deki Türk Telekom Genel Müdürlük binasını 2015 yılında 85 milyon TL’ye satın alan Melas Hotels, bu binayı yıkıp yerine yeni bir bina inşa ederek otel olarak değerlendirmeyi düşünüyor.

Para Dergisi’nden Özlem Kapar Bayburs’un kulis haberine göre, 2015 Kasım ayında ihaleye girerek binayı satın alan firma, Telekom’un altı ay süren tahliye işlemlerinin ardından önce burayı kiraya vererek değerlendirmek istemiş ancak, istediği rakama kiracı bulamayınca beklemeyi tercih etti.

Firmanın Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Karamancı, otel açmak için hiç acele etmediklerini, 2 - 2,5 yıllık süre öngördüklerini söylüyor. Otelin Melas markasıyla mı işletileceği de henüz netlik kazanmamış. 1980’li yıllardan bu yana turizmde yer alan Melas Hotels’in hepsi Antalya’da toplam 900 odaya sahip üç oteli var. İstanbul’daki bu binayı da açarlarsa otel sayısı 4’e ulaşacak. Bu otel ilk şehir otelleri olacak.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)