BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisTürk şirketten sponsorluk imzası: Gana’da 62 takımla anlaştı----

Türk şirketten sponsorluk imzası: Gana’da 62 takımla anlaştı

Türk şirketten sponsorluk imzası: Gana’da 62 takımla anlaştı
11 Mayıs 2019 - 12:33 www.finansgundem.com

Fitcom, Afrika futbolunun efsane isimlerinin yetiştiği Gana’da 3 ligde yer alan 62 takıma birden sponsor oldu

CÖMERT YILDIZ / FINANSGUNDEM.COM

Küresel sponsorluk çalışmaları denilince akla gelen Türk markaları arasında Beko, Türk Hava Yolları, Ramsey, Damat, Acıbadem, Rixos, Türk Telekom gibi devler geliyor. Ancak son dönemde KOBİ düzeyindeki Türk firmaları da yurtdışında sponsorluk çalışmaları başlatmış durumda. Bunlar arasında en dikkat çeken ise Türk spor giyim ürünleri üreticisi Fitcom. Bayrampaşa’da üretim yapan Fitcom, Afrika futbolunun efsane isimlerinin yetiştiği Gana’da 3 ligde yer alan 62 takıma birden sponsor oldu. Gana Spor Bakanlığı ve Futbol Federasyonu ile anlaşma imzalayan Türk şirket Fitcom, Gana Premier Lig, Division 1 ve Kadınlar Ligi’ndeki takımlara ürün verecek. Gana Futbol Federasyonu Başkanı Nana Yaw Amponsah, ülkenin önde gelen takımları Oak of Hearts CEO’su Frank Nelson, Phar Ranger CEO’su Nana Amponsah gibi yöneticilerin katıldığı sponsorluk anlaşmasını Fitcom şirketinin üst yönetimi birlikte imzaladı. Anlaşmaya göre Türk şirket, 62 takımın formalarını, eğitim ve tekstil kitini karşılayacak.

DÜNYACA ÜNLÜ MARKALARLA ÇALIŞIYOR

Yaklaşık 30 yıllık geçmişi olan Fitcom, 2013’te kurduğu VIPSpor markasıyla da tanınıyor. Umbro, Kappa, Jako, Lotto ve Hummel gibi tanınmış markalara üretim yapan Türk şirketin markası VIPSpor’un 5 bölgede 80 bayisi var. Fitcom, Türkiye’nin yanı sıra İran’da da milli kulüp ve takımların formalarını üretiyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)