BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTürk şirketlerinden Suriyeli ailelere yardım----

Türk şirketlerinden Suriyeli ailelere yardım

Türk şirketlerinden Suriyeli ailelere yardım
27 Kasım 2015 - 11:01 www.finansgundem.com

Kızılay Ankara’nın Haymana ilçesinde yaşam mücadelesi veren Suriye'li 150 aileye yardım elini uzattı. Kampanyaya Şahin Sucukları da katıldı

Ülkelerinde yaşanan olumsuz koşullar ve savaş ortamı sebebiyle evlerinden ayrılarak Türkiye’ye sığınan Suriyelilere yardımlarını sürdüren Türk Kızılayı, Ankara’nın Haymana ilçesinde yaşam mücadelesi veren 150 aileye gıda malzemesi başta olmak üzere çeşitli yardım malzemeleri dağıttı.

Türk Kızılayı Ankara Şubesi tarafından hayırseverlerin bağışlarıyla hazırlanan 150 ailelik temel gıda malzemelerinin bulunduğu gıda kolileri, giyim malzemesi, hijyen seti, çocuk bezi ve engelliler için tekerlekli sandalyeler Ankara’nın Haymana ilçesinde daha önce ihtiyaç tespiti yapılan Suriyeli ailelere ulaştırıldı.

Suriyeli 150 aileye yardım ulaştırıldı

Haymana Belediyesi Başkanı Özdemir Turgut, Türk Kızılayı Ankara Şubesi Başkanı Ahmet Hizanlıoğlu, Haymana Şubesi Başkanı Rüstem Kandemir, Gölbaşı Sosyal Hizmetler Müdürü Mustafa Camuşçu, Kızılaycılar ve gönüllülerin katılımıyla ailelerin evlerine gidilerek dağıtımlar gerçekleştirildi.



“Suriyeli ailelerimizin sofrasına katkıda bulunduk”

Suriyeliler ile Türkmenlerin yardıma ihtiyaçları olduğunu belirten Ankara Şubesi Başkanı Hizanlıoğlu “Bu insanların şanslı iseler günübirlik iş bulabiliyorlar. İş yoksa yiyecek ekmek bulmakta zorlanıyorlar. Elbette daha çok yardıma ihtiyaçları var. Hazırladığımız gıda kolilerinin yanında Şahin Sucuklarının gönderdiği sucuk ve mantıları da Haymana’daki Suriyeli ailelere dağıttık. Bu yardımlar sayesinde Suriyeli 150 ailenin sofrasına katkıda bulunmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” diye konuştu.

“Hayırseverlerimizi Kızılay’a bağış yapmaya davet ediyorum”

Belediye olarak Suriyeli hasta çocukların Ankara’daki hastanelere ulaşımını sağlayacaklarını vurgulayan Haymana Belediyesi Başkanı Turgut ise, “Aya isimli Suriyeli bir çocuğa “Bir isteğin var mı” diye sordum. Sadece teşekkür etti ve Türkiye'ye minnettar olduğunu söyledi. Bizler Türk halkı olarak misafirperveriz. İlçemizde çok sayıda mağdur Suriyeli var. Bizler daha çok hizmet ve yardım yapmak isteriz. Tabi bunu da hayırseverlerimizin desteğiyle yapabiliriz. Bu yüzden hayırsever vatandaşlarımızı Kızılay’a bağış yapmaya davet ediyorum.” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)