BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürk ordusu IŞİD'in ikinci başkenti Bab'a ilerliyor----

Türk ordusu IŞİD'in ikinci başkenti Bab'a ilerliyor

Türk ordusu IŞİD'in ikinci başkenti Bab'a ilerliyor
08 Eylül 2016 - 17:16 www.finansgundem.com

Türkiye sınırlarını IŞİD’den temizleme hedefindeki TSK, ÖSO'nun en etkin gücü Sultan Murat Tümeni ile birlikte IŞİD’in ‘ikinci başkenti’ Bab’a ilerliyor

İki haftadır süren ve ‘Fırat Kalkanı’ adı verilen operasyonda, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Suriye sınırında 98 kilometrelik alanı IŞİD’den temizlediğini açıklamıştı. Operasyonla birlikte IŞİD militanlarının Bab ilçesine doğru ilerlediği biliniyor.

3 köy daha IŞİD'in elinden alındı
Türk tankçıları ve ÖSO'ya bağlı savaş kabiliyeti en yüksek, en dinamik askeri güç Sultan Murat Tümeni'nin bölgeye yönelik operasyonları bugün de sürdü. Fehim Musa komutasındaki  Sultan Murat Tümeni stratejik önemdeki Taşlı Höyük, Mirze ve Kerpiçli köylerini IŞİD'in elinden aldı. Operasyona destek veren Türk uçakarıda Cerablus ve Çobanbey arasındaki Havayük dağındaki IŞİD mevzilerini bombaladı.

Türk tankları Bab sınırında taaruz hazırlığında
Bu bölgenin ele geçrilmesinde önemli bir rol alan Türk tanklarıda şuan ele geçirilen köylere konuşlanmış durumda Bab sınırında IŞİD yönelik kapsalı bir saldırı hazırlığı yapılıyor. (NAMIK DURUKAN / MİLLİYET)
 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)