BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTürk kulüplerinde Alex savaşı----

Türk kulüplerinde Alex savaşı

Türk kulüplerinde Alex savaşı
07 Haziran 2013 - 09:26 www.finansgundem.com

Alex de Souza için Spor Toto Süper Lig ekipleri kıyasıya transfer yarışına girdi.

Sivasspor'un renklerine katmak istediği Alex için Kayseri de devreye girdi. Yiğidoların Carlos kozuna karşı Sarı-Kırmızılılar, Nobre ve Bobo'yu aracı yaparak yıldız Sambacı'nın işini bitirmeye çalışacak.
Süper Lig takımları transferde çok hareketli günler geçiriyor. Roberto Carlos’un Sivasspor’un başına geçmesiyle Yiğidolar, Brezilyalı oyunculara gözünü dikerken, Kayserispor’un da karşı atakları ortamı kızıştırdı. Kırmızı-Beyazlılar, Coritiba’da forma giyen Fenerbahçe’nin eski yıldızı Alex de Souza’yı, yeni teknik direktörleri Carlos’u kullanarak ikna etmeye çalışırken, Sarı-Kırmızılılar ise Sambacı oyuncuları Bobo ve Mert Nobre’yi devreye sokarak, tecrübeli yıldıza Kayserispor forması giydirmek istiyor. Alex’in daha önce yaptığı “Türkiye’de Fenerbahçe’den başka bir takımda oynamam” açıklamalarına rağmen, Türkiye özleminin ağır bastığı ve gelen teklifleri değerlendirmeye başladığı öğrenildi.
‘Bize bırakın’
35 yaşındaki yıldızı Sivasspor’a getirmek isteyen Roberto Carlos’un ilk görüşmeden olumlu ayrılmasına rağmen, Kayserisporlu Bobo ve Nobre’den gelen telefonlar Sambacı’nın kafasının karışmasına neden olduğu öğrenildi. Sarı-Kırmızılı yöneticilerin, Alex transferi için iki futbolcuyu görevlendirdiği bu oyuncuların da “Alex transferinde içiniz rahat olsun. Biz bu işi hallederiz. Yeni sezonda Alex bizimle beraber oynar” dediği ifade edildi. Önümüzdeki günlerde hangi takımın bu transferde mutlu sona ulaşacağı oldukça merak konusu haline geldi. Öte yandan Sivasspor, Alex’in takım arkadaşı Deivid’i de kadroya katmak için girişimlerini sürdürüyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)