BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaTürk konsorsiyumu, Newcastle'a talip----

Türk konsorsiyumu, Newcastle'a talip

Türk konsorsiyumu, Newcastle'a talip
05 Aralık 2018 - 15:40 www.finansgundem.com

Newcastle United'a Türk konsorsiyumu talip oldu. Premier Lig'in köklü kulübünü satın almak için görüşmelerin başladığı ortaya çıktı

İsmi verilmeyen bir Türk konsorsiyumunun, Premier Lig kulübü Newcastle United’ı satın almak üzere görüşmeler gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

İngiltere’nin köklü ekiplerinden Newcastle United’ın Türklere satılma ihtimali olduğu ortaya çıktı. Premier Lig ekibini satma çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Sezon başından beri yoğun ilgi

Buna göre kulübü satın almak için üç kişinin ilgisi bulunuyor. Bunlardan bir tanesinin Türkler olduğu belirtildi. İsmi verilmeyen bir Türk konsorsiyumunun sezon başından bu yana siyah-beyazlı kulübü satın alma çabası içinde görüşmeler yürüttüğü ifade edildi.

İki taliplisi daha var

Bunun dışında ABDli olmayan bir multi milyarderin de kulübün taliplisi olduğu bildirildi. Newcastle’ı almak için uğraş veren üçüncü kişininse Atlanta United’ın sahibi Arthur Blank olduğu vurgulandı.(Onur Dinçer/Milliyet)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)