BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürk kara sularına itilen 197 göçmen kurtarıldı----

Türk kara sularına itilen 197 göçmen kurtarıldı

Türk kara sularına itilen 197 göçmen kurtarıldı
28 Eylül 2021 - 08:32 www.finansgundem.com

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında 114 kaçak göçmen yakalandı, Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen 197 göçmen de kurtarıldı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan göçmenlerin bulunduğu bir teknenin Seferhisar açıklarında olduğunu tespit etti. Ekipler, 114 kaçak göçmenin bulunduğu tekneyi durdurdu. Yakalanan göçmenler daha sonra kıyıya çıkartıldı. 

İşlemleri tamamlanan göçmenler, İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne gönderildi. Diğer yandan, Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen 172 göçmen Dikili açıklarında, 23 göçmen Karaburun açıklarında ve 2 göçmen ise Foça açıklarında kurtarıldı.

Ayrıca, göçmen kaçakçısı olduğu değerlendirilen 2 şüpheli de gözaltına alındı.

Yunanistan'da korkutan deprem

 

IŞİD liderlerinden biri öldürüldü

 

2 önemli adım: HES yerine aşı kartı sorulacak!

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Göçmenler ülkemizi mahvetti28 Eylül 2021 10:44

    Yunanistan ve AB işin kolayını buldu gelen tüm göçmenleri ittir geri veya getir bir adaya bırak Türkler alsın onlar baksın bize nee. Onlar düşünsün EEEE Saray şimdi ne yapacannn kaldımı ülkenin başına milyonlarca ne idüğü belirsin göçmen bak bakalım nereye kadar ülkenin her yapısı tahrip ediliyor her gün. Bahçelinin de bu ucube yapıya verdiği destek nedeniyle halkın gözünde yatacak yeri yok..