BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürk-İngiliz iş dünyası Londra’da buluştu----

Türk-İngiliz iş dünyası Londra’da buluştu

Türk-İngiliz iş dünyası Londra’da buluştu
29 Ocak 2015 - 10:29 www.finansgundem.com

TBCCI, İngiltere’yi ziyaret eden Ekonomi Bakan Yardımcısı Adnan Yıldırım’ı City of London merkezinde İngiliz iş dünyası ile bir araya getirdi.

İngiltere ile Türkiye arasındaki karşılıklı ticaretin geliştirilmesi ve yatırımların artırılması amacıyla faaliyet gösteren Türk İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası (TBCCI) İngiltere’yi ziyaret eden Ekonomi Bakan Yardımcısı Adnan Yıldırım onuruna geçtiğimiz Pazartesi günü Londra’da bir iş yemeği düzenledi.
İngiltere’nin Finans merkezi olan City of London’ın yönetim binasında verilen yemeğe City of London ve The CityUK üst düzey temsilcileri ile Türkiye’ye yatırım yapan veya yapmayı düşünen Rolls Royce, BAE, Lloyd’s, PwC, Gensler ve HSBC gibi İngitere’nin önde gelen firmaları katıldı.
Ekonomi Bakan Yardımcısı Yıldırım, City of London Yönetim Grup Lideri John Bennet  ve TBCCI Başkanı Emma Edhem yemekte yaptıkları konuşmalarda iki ülkenin gerek ekonomik gerekse kültürel olarak birbirine daha yakın durumda olduğunu söylediler, Ekonomi Bakan Yardımcısı Yıldırım, İngiltere - Türkiye arasındaki bu olumlu gelişmelerde TBCCI’ın katkısını vurguladı ve iki ülkenin karşılıklı olarak geniş ticaret ve yatırım imkanlarını geliştirdiğini belirtti.  
TBCCI Başkanı Emma Edhem de TBCCI’ın Türkiye - İngiltere arasında iş dünyasının önde gelen bilgi ve networking platformu olduğunu, bu lider platform görevini sunduğu servisler, projeler ve geliştirilen insiyatifler ile yerine getirdiğini ifade etti. Edhem, global çaptaki üyelerinin katılım ve sponsorluklarının TBCCI‘ın bu rolüne ve gelişimine tanıklık ettiğini ve bu çalışmaların 2015’de artarak sürdürüleceğini sözlerine ekledi.  
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kk29 Ocak 2015 11:49

    Hem para getir diye ayagına git hemde faiz lobisi diye atarlan.Her konuda mı tutarsız olunur anlamadım kı..