BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaTürk hisse senetleri için kritik yorum----

Türk hisse senetleri için kritik yorum

Türk hisse senetleri için kritik yorum
10 Temmuz 2015 - 10:25 www.finansgundem.com

Deutsche Bank, yatırımcılara Türk hisse senetleri için ihtiyatı olmayı tavsiye etti

Deutsche Bank, Türk hisse senetleri için bugün yayınladığı strateji raporunda ihtiyatlı olunması tavsiyesinde bulundu. Türk hisselerinin gelişmekte olan piyasalar karşısında göreceli olarak  düşük performans gösterdiklerini belirten Deutsche Bank, ancak  bunun yüksek riskleri karşılamasının muhtemel olmadığını ifade etti.
 
Türk hisse senetlerinde kısa vadede kalıcı bir toparlanmanın  muhtemel olmadığına inanan Deutsche Bank, ihtiyatlı olunması tavsiyesine  neden olarak da, politik riskleri, büyüme tahminleri için risklerin  ayağı yönlü olmasının, yılın 2. yarısında şirket karları için  tahminlerin düşürülmesi olasılığını, sıkı yurtiçi likidite yartlarını ve endeks için 12 aylık olarak ortaya konan 91,500 hedefinin yüzde 12 gibi sınırlı bir getiri sunmasını gösterdi.
 
Deutsche Bank en beğendiği hisseler listesinde Akbank, Aksa Enerji,  Aygaz, Coca Cola İçecek, Emlak Konut GYO, Sabancı Holding ve THY'ye yer verirken, güçlü 2015 2. çeyrek faaliyet görünümü sonrası Petkim'i  en  beğendi hisseler listesinden çıkardı. Ak Enerji, Albaraka Türk, Şişe Cam ve Koza Altın en az tercih edilenler listesinde kaldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)