BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTürk futbolunun efsaneleri taraftarlarla buluşacak----

Türk futbolunun efsaneleri taraftarlarla buluşacak

Türk futbolunun efsaneleri taraftarlarla buluşacak
07 Haziran 2023 - 13:55 www.finansgundem.com

Türk futbolunun iki efsanesi Ümit Davala ve Nihat Kahveci, UEFA'nın resmi fan token partneri Socios'un Yenikapı'daki "fan zone" alanında taraftarlarla bir araya gelecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi Finali öncesi 7-11 Haziran tarihlerinde, İstanbul Yenikapı’da kurulacak "fan zone" alanına gelecek futbolseverleri birbirinden özel sürprizler bekliyor olacak.

Dünyanın en büyük taraftar etkileşim ve ödüllendirme platformu Socios, hem UEFA'nın hem de şampiyonluk mücadelesi verecek Manchester City ile Inter'in resmi fan token partneri olarak İstanbul'daki dev final öncesi taraftarlara unutulmaz deneyimler sunacak.

Etkinlikte yer alacak futbolseverler, eğlenceli yarışmalara katılarak dünya yıldızlarının imzalı sportif ekipmanları başta olmak üzere birbirinden değerli ödülleri kazanma fırsatını yakalayacak.

Nihat Kahveci ve Ümit Davala, taraftarlarla buluşacak

Türk futbolunun iki efsane futbolcusu Nihat Kahveci ve Ümit Davala, 9 Haziran günü Socios'un özel davetlisi olarak etkinlik alanında yer alacak.

"Socios.com" uygulaması üzerinden seçilecek şanslı taraftarlar, Ümit Davala ve Nihat Kahveci'nin takım kaptanlığında beşe beş futbol maçı yapacak. Davala ve Kahveci, bu özel maçın ardından etkinlik alanına gelerek, buradaki taraftarlarla sohbet edip, fotoğraf çektirecek.

Yarışmalarda başarılı olan futbolseverlerden bazıları, bu iki eski futbolcunun imzaladığı formaları kazanma şansı yakalayacak.

Socios'un "fan zone" alanına gelen taraftarlar, Manchester City ve Inter arasındaki bu heyecanlı finalin biletini kazanma şansı elde edecek. Etkinlik alanındaki QR kodunu taratan taraftarları, maç bileti dışında da sürpriz hediyeler bekliyor olacak.

Şampiyonlar Ligi finali sebebiyle bazı yollar trafiğe kapatılacak

 

Şampiyonlar Ligi ilk finalisti Inter!

 

İstanbul'daki Şampiyonlar Ligi finalinin hakemine ırkçılık suçlaması

 

'UEFA Şampiyonlar Ligi finali İstanbul'a 3 milyar lira kazandıracak'

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)