BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürk futbolcunun yanlış bacağını ameliyat ettiler----

Türk futbolcunun yanlış bacağını ameliyat ettiler

Türk futbolcunun yanlış bacağını ameliyat ettiler
02 Aralık 2022 - 09:14 www.finansgundem.com

Sol bacağından sakatlanan Türk futbolcu Tuna Kara, bıçak altına yattı. Ancak uyandığında şok eden gerçeği fark etmesi uzun sürmedi. Doktorlar Kara'yı yanlış bacağından ameliyat etmişlerdi.

Almanya Berlin'de yaşayan ve amatör kulüpte futbol oynayan Tuna Kara (39), antrenman esnasında ayağına darbe alıp sakatlandı. Doktorlar, sol ayağında bağların koptuğunu ve ameliyat olması gerektiğini söyledi. Başka bir doktordan da görüş alan Kara, ameliyata 'Evet' dedi ve doktorunun yönlendirdiği Evangelische Elisabeth Kliniği'ne gitti. Ameliyata alındı. Kara, "Ameliyata girdim. Çıktığımda sağ bacağımda ağrı hissettim. Hemşireye durumu anlatınca. 'Ameliyat olduğunuz bacağınızın ağrıması normal' cevabını alınca şoke oldum. Sorunun sol bacağımda olduğunu söylediğimde hemşire de büyük şaşkınlık yaşadı. Telaşla doktora haber verdi. Yanıma gelen doktor, yanlış ayaktan ameliyat edildiğimi söyleyerek özür diledi" diye konuştu.

‘’SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ’’

Olayın, basına yansıması üzerinde hastaneden telefon aldığını da söyleyen Kara, "Yeniden özür dilediler. 5 ila 8 bin euro arasında acı parası vermeyi teklif ettiler. Ameliyatı yapan doktor ve hastane yönetimi hakkında suç duyurusunda bulunacağız" dedi.

ARTIK DAHA SAĞLAM BİR AYAĞINIZ VAR DENDİ

Sabah'tan Mustafa Akbaba'nın haberine göre; doktorun, "Yarın sol ayağınızdan ameliyat ederiz" dediğini ifade eden Kara, "Ardından bölümün başhekimi yanıma geldi ve dalga geçer gibi 'Artık daha sağlam bir ayağınız var. Topa daha iyi vurursunuz' dedi. Yeni ameliyatı reddettim. Başka hastaneye sevkimi istedim. Şiddetli ağrı nedeniyle geceyi o hastanede geçirdim. Tek ayağımın üzerine basarak girdiğim hastaneden tekerlekli sandalyeyle çıktım" dedi.

Beşiktaş o futbolcu ile yollarını ayırdı!

 

Sakatlıklarından dolayı Dünya Kupası'nda yer alamayacak futbolcular

 

Ünlü futbolcu cilt kanseri olduğunu açıkladı!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)