BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTürk futbol liglerinde bir ilk----

Türk futbol liglerinde bir ilk

Türk futbol liglerinde bir ilk
04 Mayıs 2013 - 18:02 www.finansgundem.com

Bölgesel Amatör Lig 4. grupta tarihi bir skora imza atıldı

Payas Belediye'nin ardından 2. sırada bulunan ve sadece 12 farklı skorla kazanması halinde liderliğe yükselecek olan 44 Malatyaspor, ligin son haftasında Yurtbaşı Belediyespor'u deplasmanda 17-1 mağlup ederek bir mucizeye imza attı.
Bu sonucun ardından puanını 70'e yükselten 44 Malatyaspor, 56 averaja ulaşarak grupta lider oldu. Payas Belediye ise Malatya ile aynı puana sahip olmasına rağmen 52 gol averajında kaldı.
İki takımın daha önce oynadığı iki maç ise 1-1 berabere sonuçlandı. Ancak 44 Malatyaspor, bir maçta cezalı oyuncu oynattığı için hükmen mağlup sayılmıştı. Bu sebeple 44 Malatyaspor ligi lider bitirmesine rağmen bir üst lige terfi edemedi.
Ligi son sırada tamamlayan ve 44 Malatyaspor'dan büyük bir fark yiyen Yurtbaşı Belediyespor'un fikstürü ise dikkatlerden kaçmadı. Yurtbaşı Belediyespor, toplamda rakip kalelere 25 gol atarken kalesinde de 125 gol gördü.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)