BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürk F-16'ları Suriye hava aracını vurdu----

Türk F-16'ları Suriye hava aracını vurdu

Türk F-16'ları Suriye hava aracını vurdu
16 Mayıs 2015 - 17:18 www.finansgundem.com

Suriye'ye ait hava aracı Türk savaş uçakları tarafından vuruldu

Türkiye sınırını ihlal eden Suriye’ye ait hava aracına, Adana’dan kalkan F-16’lardan iki füze atıldı. Türk savaş uçaklarının atışından sonra büyük bir patlama meydana gelirken, aracın düşürüldüğü iddia edildi. Görgü tanıkları, "Vurulan uçak üç parçaya bölündü' dedi.

Türk Silahlı Kuvvetleri yetkilileri, Hatay’ın Altınözü, Defne ve Yayladağı ilçelerinden Suriye’den bir hava aracının sınır ihlali yaptığını belirterek, “Bunun üzerine Adana’dan kalkan savaş jetlerimiz tarafından iki kez ateş açıldı. Şu anda bölgede incelemeler yapılıyor. Uçak mı, helikopter mi, başka bir hava aracı mı ne olduğu araştırmanın sonunda netlik kazanacak” dedi.

Bölgede oturan vatandaşlar ise Dursunlu-Emek bölgesinden Suriye uçağının iki kez sınır ihlali yaptığını, ardından da Türk jetleri tarafından vurulduğunu, uçağın üç parçaya bölünerek düştüğünü gördüklerini söyledi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)