BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTürk Eximbank Avrupa'da yatırımcı görüşmelerini sürdürüyor----

Türk Eximbank Avrupa'da yatırımcı görüşmelerini sürdürüyor

Türk Eximbank Avrupa'da yatırımcı görüşmelerini sürdürüyor
09 Temmuz 2018 - 12:21 www.finansgundem.com

Türk Eximbank, yatırımcı görüşmelerine Avrupa'nın diğer önemli finans merkezlerinde devam ediyor

Türk Eximbank'tan yapılan açıklamaya göre, banka, uluslararası piyasalardan sağladığı fonları artırmak amacıyla son bir yıllık dönemde Körfez bölgesi, Japonya, ABD, Hong Kong, Taipei ile Avrupa'da Frankfurt, Zürih ve Amsterdam şehirlerinde tanınmış finansal kuruluşlar ile önde gelen varlık yönetim, emeklilik fonları ve sigorta şirketleri ile görüşmeler gerçekleştirdi. 

Yatırımcı ve kreditör ilişkilerinin geliştirilmesi anlayışını başarıyla sürdüren Türk Eximbank, 9-13 Temmuz'da Genel Müdür Adnan Yıldırım başkanlığında bir heyetle, geçmişte banka tarafından ihraç edilen tahvilleri portföyünde bulunduran veya gelecek dönemde yatırım yapma potansiyeli olan kuruluşların bulunduğu Kopenhag ve Viyana şehirlerinde bir dizi toplantı gerçekleştirecek. 

Görüşmeler (Non-deal roadshow) kapsamında, dünya çapında tanınmış 8 yatırımcı ve finansal kuruluş ile Türk Eximbank'ın faaliyetleri ve güncel finansal bilgileri paylaşılacak. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)