BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürk denizcilerini kaçıran korsanlarla ilk temas kuruldu----

Türk denizcilerini kaçıran korsanlarla ilk temas kuruldu

Türk denizcilerini kaçıran korsanlarla ilk temas kuruldu
28 Ocak 2021 - 17:19 www.finansgundem.com

Nijerya açıklarında denizcileri kaçıran korsanlar, fidye için şirketi aradı. Korsanlar geminin kaptanı ile şirket yetkililerini görüştürdü.

Nijerya açıklarında kaçırılan M/VMozart adlı konteyner gemisinde korsanlar tarafından rehin alınan 15 Türk denizci hakkında Boden Denizcilik'ten açıklama yapıldı. Korsanlarla iletişime geçildiği belirtilirken, 15 mürettebatın tamamının sağlık durumlarının iyi olduğu, yara almadıkları aktarıldı.

Boden Denizcilik tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"23 Ocak 2021 tarihinde Sao Tome açıklarında kaçırılan konteyner gemisi MOZART'ın mürettebat üyeleriyle iletişim kurmuştur. Bu kapsamda 15 mürettebatın tamamının sağlık durumlarının iyi, yara almamış ve birlikte olduğu bilgisi elde edilmiştir. Boden Denizcilik ve Boden Denizcilik'in Borealis Denizcilik'teki ortakları ilk ve tek öncelikleri olan ekip arkadaşlarının en hızlı bir şekilde serbest bırakılmalarını sağlamak için tüm çabayı göstermeye devam etmekte ve alıkonan denizcilerin aileleri ile sürekli iletişim halinde olmayı sürdürmektedir. Boden ve Borealis Denizcilik, mürettebatının ve mürettebat ailelerinin güvenlik ve sağlığının korunması için konu ile ilgili ek bir yorumda bulunmayacaktır."

Kripto alanında dev planı olan 3 banka

 

Korona yasağı tanımayan restorana hücum!

 

Yılın ilk MGK toplantısı: Masada neler var?

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)