BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürk bayrağını yaktılar----

Türk bayrağını yaktılar

Türk bayrağını yaktılar
24 Nisan 2014 - 20:30 www.finansgundem.com

Türkiye’nin 1915 olaylarıyla ilgili yapıcı mesajlarına rağmen; Ermenistan’ın başkenti Erivan’da, Türk bayrağı yakıldı

Türkiye’nin 1915 olaylarıyla ilgili yapıcı mesajlarına rağmen; Ermenistan’ın başkenti Erivan’da dünden beri süren 24 Nisan etkinliklerinde, geçmiş yıllarda olduğu gibi milliyetçi Taşnak Partisi öncülüğünde Türk bayrağı yakılırken, Türkiye aleyhtarı sloganlar atıldı.

Erivan’da dün gece ‘meşale yürüyüşü’ gerçekleştiren Taşnak Partisi öncülüğündeki yüzlerce kişi, Özgürlük Meydanı’nda toplandı.

Kalabalık, “soykırım anıtı” olarak bilinen Tsisernakababert tepesine doğru yürüyüşe geçmeden önce burada bir miting düzenledi. Göstericilerden bazıları, yanlarında getirdikleri Türk bayraklarını ateşe verdi. Ardından da meşale yürüyüşüne geçildi.

Üç saat kadar süren miting ve yürüyüş sırasında “Türkiye soykırımı tanı”, “Tazminat istiyoruz”, “Yaşasın Ermenistan” gibi sloganlar atıldı.

Genellikle diasporayı temsil eden Taşnak Partisi, 15 yıl önce Ermenistan’da faaliyet göstermesine izin verilmesinden bu yana benzer meşale yürüyüşleri düzenliyor.
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ygn24 Nisan 2014 23:14

    Bayrağımızı yakan bu üç beş çabulcu hadlerini bile anlamadan kendi bayraklarına da bu gibi olumsuz bir davranışın neticesinde yıkılacaklarını düşünmüyorum bizim terbiyemiz bunlara tevessül etmez çünki bunların kendi bayraklarına bile saygısı olmadığını bildiğim için unutmasınlar ki eğer onların bayraklarına bir helal gelmesi durumunda biz TÜRK MİLLETİ olarak ATALARIMIZDAN aldığımız TERBİYE ile bu ayak oyunlarına hiç tevessül etmeyiz ve onların Bayrağını yine yerine diker işimize bakarız

  • m. kara24 Nisan 2014 23:06

    başbakan tarihi bir hata yapmıştır bu açıklama ile. asıl özür dilemesi gereken ermeniler olmasına rağmen başbakanın bu tür bir açıklama yapması inanılır gibi değil. asıl yaşadığı ülkeye ihanet eden , işkalci güçlerle işbirliği yapıp katliyamlara imza atan ermeniler olmasına rağmen bizlerin özür dilemesi olacak şey değil.

  • mali24 Nisan 2014 20:46

    Uzatılan barış eline verilen karşılık, bir kere daha göstermiştir ki Ermeniler döktükleri müslüman kanlarından duydukları korku ile bayrağımızı yakmışlardır. Ama er veya geç müslümanlara yaptıkları soykırımın ve bayrapın hesabını vereceklerdir.