BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürk bayrağına hakarete istenen ceza belli oldu----

Türk bayrağına hakarete istenen ceza belli oldu

Türk bayrağına hakarete istenen ceza belli oldu
11 Aralık 2019 - 11:42 www.finansgundem.com

Türk bayrağına hakaret içerikli sözler sarf eden ve PKK'lı teröristlerin fotoğrafını paylaşan sosyal medya kullanıcısı hakkında dava açıldı.

Diyarbakır'da sosyal medya hesabından paylaştığı videoda Türk bayrağına hakaret içerikli sözler sarf eden ve PKK'lı teröristlerin fotoğrafını paylaşan şüpheli hakkında dava açıldı.

Diyarbakır’da, sosyal medyada, Türk bayrağına hakaret içerikli sözler sarf ettiği video ile PKK’lı teröristlerin fotoğrafını paylaştığı gerekçesiyle yakalanan şüpheli hakkında 10.5 yıla kadar hapis cezası istendi.

Terörist fotoğrafları paylaştı

E.A’nın silahlı ve yüzleri kapalı teröristlerin fotoğraflarının bulunduğu paylaşımlarında yorum da yaptığı, birçok paylaşımda da terör örgütü PKK’yı savunduğu, videoda ise küfür ve hakaret içerikli sözler sarfettiği ifade edildi.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca, tutuksuz sanık E.A. hakkında “Devletin egemenlik alametlerini alenen aşağılamak” ve “Terör örgütü propagandası yapmak” suçlarından hazırlanan iddianame, 4. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)